Thursday, March 3, 2011

Hay boyle adaletin...

Merak ediyorum;

- Daha neler yasaklanirsa aklimiz basimiza gelir? Youtube yasaklandi kabullendik, Blogger yasaklandi kabullendik… Itiraz etmemiz, karsi durmamiz icin neyin yasaklanmasi lazim??

- Neden parasi olana adalet var? bize adalet neden yok? Digiturk’un haklari soz konusu olunca kimsenin gozunun yasina bakilmiyor da, emek onlarin emegi olunca tum bloglar kapatiliyor da ya bizim verdigimiz emekler?!

- Gozunu sevdigimin adaleti! Digiturk milleti onca sogusledikten sonra vergi vermeye gelince de ayni hassasiyeti gosteriyormu? Ve kanunlar kurallar orada da isliyormu acaba?

- Bizim cocuklugumuzda –hani teknolojinin bu kadar gelismedigi zamanlarda- bile en dandik televizyonun en dandik anteni ile tum kanallar izlenebilirken, gunumuzdeki bunca teknoloji bollugunda neden hicbir kanal cekmiyor da biz bunca parayi Digiturk’e bayiliyoruz?!? diye kimse dusunuyor mu acaba…

- Onlar bizim emegimize saygi gostermiyor da biz niye hala daha gidip sakir sakir Digiturk’e uye oluyoruz? Ya da uyeler neden telefonlarla saldirip siz bloglarimizi kapatirsaniz bizde uyeligimizi sonlandiririz diye rest cekemiyor?!

- Gercek hirsizligi yapanlarin cogu coktan bu isten siyrildi bile, kimbilir hangi entrikalarla islerine devam edecek, kimbilir nerden yayin yapacaklar yine, adi ustunde “korsan” bunlar diye ben dusunuyorum da bu yasaklari getirenler dusunemiyormu acaba…

- Ve adaletin sivri oku neden bu buyuk sirketleri es gecerek her seferinde bizim g.tumuze batiyor, dusunuyormuyuz acaba…

Hicbir yere gitmiyorum, wordpress falan da kullanmayacagim, burdayim ve adaletin gelisini bekliyorum! Emek verdik, zaman harcadik bloglarimiza, oyun alanim burasi benim, alamazlar benden!
Bizim verdigimiz paralarla adam olan sirketler bize yamuk yapamaz!!
Bir kez daha dusunun, Digiturk uyeliginiz olmadan da yasayamaz misiniz? Bu duzenin kolesi olmak zorunda misiniz??

6 comments:

  1. Tabii ki değiliz, koyun gibi güdülüyor görünsek de salak değiliz işte!

    ReplyDelete
  2. Asli biliyorum sende benim gibi deli isyankarlardan birisin ;)
    ama koyun gibi olan da cok :(

    ReplyDelete
  3. ben de burdayım arkadaşım...aynen devam.

    ReplyDelete
  4. ben en çok tek tek sorun yaratanların cezalandırılması yerine,toptan cezalandırılmaya ifrit oluyorum!

    ReplyDelete
  5. minimalist oyle kolay birakmak yok tabii ki aynen devam bence de ;)

    CEPAYNASI ne yazik ki son yillarin Turkiyesinde normal bir durum olmaya basladi bu, kurunun yaninda yasi da yakmak ve herkesi toplu olarak cezalandirmak :( ama farkedilemeyen su ki gercek suclulara dokundugu yok bu cezalarin, bu nasil adaletse!

    ReplyDelete
  6. Kesinlikle katılıyorum. Bugünden tez, yok kablo tv, uydu başka çözüm bulacağım tv işine. Hem yasak da neymiş:)) Buralardayız inadına

    ReplyDelete

Yorum birakan elleriniz dert gormesin ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails