Thursday, January 19, 2012

Yeni tutkum: Prada Candy

Oyle marka duskunu bir insan degilimdir hic, olmadim olamadim, allah kimseyi de oyle etmesin zaten :)))
Bu blogda sunu giydim bunu cikardim, bilmemne markasina dunyanin parasini dokup (aslinda keselenip!) ala ala bunu aldim, aman birde oyle kombin yaptim boyle giydim cikardim blogu hic degil :))

Sevmem sirf marka icin ayni kalite kumasa dunyanin parasini dokmeyi! Yapay gelir, ozenti gelir, gormedik gelir bana... En cok sevdigim yerler pazarlardir alisveris icin. Sali pazari candir mesela :)) Nasil ozledim, memlekete gelince ilk is pazara gidip karistiracagim butun tezgahlari :))


Ammavelakin bir kadin olarak lukse hic yatirim yapmiyorum dersem yalan olur, konu parfum olunca akan sular durur. Iste onun kalitelisini severim. Insanin tenine SIKTIGI seyin en kalitelisinden olmasi gerektigini dusundugumden - ukalaligimdan degil yani :)

Parfum sevdamin bir sonucu olarak, su siralar yeni bir tad aramaktaydim ki uzun suren arayislarim yeniyilda sona erdi. Cunku "Prada Candy" ile karsilasmis bulundum. Kendisi benim ilk ve tek "Prada" m olmakta ( neymis markaya duskun degilim diye atip tutmayacakmissin, bir tane bile olsa aldin mi aldin!).

Adindan da anlasilacagi gibi ilk andan itibaren ortaligi inanilmaz bir seker kokusu sariyor, ki benim en sevdigim parfum aromasidir karamel :)
Tek kelimeyle bas dondurucu...
Ilk gordugum andan itibaren asik oldum ve buyuk bir ask yasiyoruz su anda, her sabah birbirimizi kucaklamayi dort gozle bekliyoruz :)

Sisesi ve kutusu ise tek kelimeyle harika :) Hani deseydim ki Prada bana ozel bir dizayn yapsin ancak bu kadar hedefi 12'den vurabilirlerdi. Pembe!! Hemde inanilmaz goz alici bir pembe :)
Tek eksigi kutunun uzerindeki kizin sarisin olmasi, cik cik cik bak bu olmadi soyleyeyim yetkililere kizin esmer olmasi lazimdi :D

Birde tanitim filmi yapmislar ki nasil anlatsam bilemedim, ama izler izlemez "iste budur tam ben!" dedim :)) Eminim yay kadinlari anlar ne demek istedigimi cunku delilikte ustumuze yoktur hic :) Iste tam da bu sebepten reklam tam benlik; disaridan kontrollu ve hanim hanimcik gorunse de deli dolu, ne yapacagi belli olmayan, aklina gelenlerin siniri olmayan bir kiz reklamdaki :)))

Izleyin eminim seveceksiniz, sevmezseniz de yay burcu olmayisiniza veriyorum caniniz sagolsun ;)





Meraklisina dipnot: Filmdeki dans 20. yuzyil basinda Paris sokaklarinda oldukca yaygin olan "Apache" dansindan alintiymis. Aman efendim kizin donu gorundu falan diyecek zihniyet bi zahmet izlemesin :))

10 comments:

  1. PAra harcadığım tek kozmetik parfüm:) Bu reklam ilgii çekmişti de ah reklamla kokuyu da fıst yapıverseler:)
    Ben de çıkabildiğim ilk anda sorayım bakalım fiyat nasıl?

    ReplyDelete
  2. Nehir İda yaziyi yazdiktan sonra ilk aklima gelen sey o oldu biliyormusun, dedim o kadar reklam yapar gibi oldum ama kokuyu alamayinca nafile, su blogun birde koklama kismi olsa da eklesem :D
    hem blogda misss gibi parfum kokardi ya bak ne guzel fikir aslinda :)))

    ReplyDelete
  3. Bu arada fiyat konusunda birsey diyemiyorum, ben havaalanindan aldim ucuz diye :)) Birde nedense Turkiye'de parfum fiyatlari hep cok yuksek yurtdisindaki fiyatlarla karsilastiramiyorum bile :(

    ReplyDelete
  4. şeker, karamel, börtü böcek, çiçek kokuları nedense hiç bana göre değil mümkün olsa erkek kokusu kullanacak kadar keskin hatlı kokuları seviyorum ki unisex kokular genelde tercihimdir o yüzden bu konuda yorum yapacak en son kişi ben olmalıyım :))

    ReplyDelete
  5. Bugüne dek -annemin deyişiyle- yanık şeker kokusu kullanmaktan içi-dışı karamelize olmuş ve hala bıkmamış/usanmamış bir kız çocuğu olaraktan :D
    Ö-höm ö-höm... en kısa sürede koklanacak ve de tenimi öperse alınacak listeme ekliyorum bunu :)
    Kalıcılığı nasıl, ondan haber ver :)

    ReplyDelete
  6. Parfüm bende başağrısı yapar o yüzden çok uçucu kokuları tercih ederim mecbur kalırsam daha çok eu de toilette kullanırım. Ama eğer parfüm merakım olsaydı kesin bu anlatımından sonra gördüğüm ilk parfümeriye dalardım:)
    Güzel günlerde güzel güzel kokman dileğiyle...

    ReplyDelete
  7. maya benimkiler genelde hep yanik seker tadinda :))) lakin kocakisisinin bir parfumu var ki gelip gidip yurutuyorum, birinden yurutunce unisex takilmak cok daha keyifli oluyor :)))

    Ella bak iste tek eksigi o bu parfumun, cok kalici degil :/
    ben eski parfumlerimden kotu alistigim sanirim (bkz: oncekiler neredeyse ertesi gun bile tenimde kaliyorlar), bu ogleden sonra etkisini kaybetmeye basliyor.
    ya sabah parfumle yikanip cikacaksin evden ki bana gore degil yada yaninda tasiyip gunun yarisinda tazeleyeceksin :))

    Leylak Dali allahtan benim kokularla aram iyi, bas agrisi falan yapmiyor :)
    Guzel anlatmisim ama dimi :D napsam Prada'ya satis sorumlusu falan olarak mi basvursam :))

    ReplyDelete
  8. Henüz koklamadım ama reklamına bayılmıştım ben de. Donu gözüksün zaten çok şeker yaaa :D

    ReplyDelete
  9. merak ettim bu kokuyu şimdi. parfüm hastasıyım.ama devamlı kullandığım yoktur, hep değiştiririm..

    ReplyDelete
  10. La Loba dimi ama cok sirin :)

    Buket dedigim gibi keske blogun bir kenarina kokuyu da ilistirebilsem de gelen giden koklasa :)) o zaman neden bahsettigim daha belirgin olur :)

    ReplyDelete

Yorum birakan elleriniz dert gormesin ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails