Monday, January 3, 2011

Hadi hayirlisi

Deliyim ne yapsam yeridir…

Sonunda dayanamayip benim patronum havalarindaki ama patronlugu benden once buraya gelmekten ibaret olan ve hicbir ise yaramayan sahsi buyuk patrona sikayet ettim!!

Buyuk patron cok anlayisli yaklasip tek tek dinledi ve hak verdi, ya da hak verirmis gibi gorundu, belli olur zamanla :D Yakinda sadece evde pisirdigim kurabiye ve yemeklerin tariflerini yayinlamaya baslarsam anlayin ki kapi onune konmusumdur :)

Saka saka, olurmu oyle sey (olmamali Tanrim).
Hani hep kotu adamlar dovulup kapinin onune atiliyordu? Sakin demeyin o anca filmlerde oluyor diye, ben hala inaniyorum adaletin varligina…
Var degil mi?? var var…

14 comments:

  1. her zaman, her yerde, olması gerektiği şekilde olmasa da var. ve umarım senin için olması gerektiği şekilde gerçekleşir...

    ReplyDelete
  2. inşallah ters bir şey olmaz ve büyük patron gerçekten "büyük patron" olduğunu kanıtlar :)))

    ReplyDelete
  3. En iyisi..
    Tabiki isyan edeceksin. Bir işe yaramayan insanlarda sıklıkla görülen bişidir burun büyüklüğü.. Anladın sen. Senin blog olduğu için tam yazamıyorum :P
    Adalet olmalı. En azından Türkiye'de olduğundan daha fazladır diye düşünüyorum cicim :)
    Ayıca da tam yılbaşı günü kartın ulaştı elime. Tam isabet ! :D Şu an da gözümün önünde kendisi çerçecelerin oraya yerleştirdim :D Hayatım boyunca aldığım ilk yılbaşı kartı olduğunu söylememe gerek yok herhalde ? :D

    Öpüyoruummm !

    ReplyDelete
  4. Oraları bilmem ama buralarda kalmadı gülüm.
    Kartın elime ulaştı çok teşekkür ederim, yorum yazdığın posta da gözüküyor, elimden geldiğince hepsini görüntelemeye çalıştım.
    Adresin olmadığı için cevap yazamadım ama:)
    Sevgiler...

    ReplyDelete
  5. canım,
    neden bir şey olsun ki.dayanamayacağın noktaya gelmişsen en doğal hakkını kullanmışsın. bu kadarcık şeyden işten çıkarıyorlarsa onların profesyonelliğine bakarım yani. haberlerini bekliyorum.

    ReplyDelete
  6. İyi yapmışsın ayrıca kapı önüne koyulmak o kadar kolay mı?
    Yahu şu tatil maceranı merak ediyorum ben hala.

    ReplyDelete
  7. Ahahaha :)
    Seninle paralel gidiyor benim bu durumlar kuzum.
    Ben ki, işyerinde ne olursa olsun ser verip sır vermem, şikayet etmem, millet ne yaparsa yapsın işime bakarım... geçen sonu f2f görüşmemizde patladım :)
    İşte bana verilen sorumluluğun bana hafif olduğundan, daha fazla sorumluluk almam gerektiğinden vs... bahsediyordu, açtım ağzımı yumdum gözümü.
    Hata yaptığını, yaptığı şeyin profesyonellikle yakından uzaktan ilgisi olmadığını, etrafındaki insanları daha dikkatli gözlemlemesi gerektiğini, bazı insanların benim yarım kadar sorumluluk bile almadığı halde her ay belki de fazla maaş aldığını, sorumluluk yükleme sıkıntısı varsa önce aylak gezenlerin üzerine hakettikleri sorumluluğu vermesini, geri kalan sorumluluk olursa o zaman seve seve daha fazlasına razı olacağımı ama gözgöre göre de bunu yapmayacağımı bir güzel söyledim suratına :)
    En fazla ne olur? Birlikte tarif vermeye başlarız kuzum :)
    Sabrın da sınırı var değil mi? :)
    Öperim.

    ReplyDelete
  8. beenmaya dedigin gibi olmasi gerektigi sekilde degil ama var. sanirim bu inancla devam ediyoruz mucadeleye oyle yada boyle ;)

    minimalist buyuk patrondur benim patron, hem sever beni :) yani ben oyle dusunuyorum en azindan :)))

    Lou tabii isyan etmeden olmazda bulbulun dili belasi olmasin hani yani :D
    Kartimin gelisine cok sevindim cicim kayboldu diye dusunuyordum, dur bi mail atayim ben sana iyisimi ;)

    ReplyDelete
  9. YAŞAMIN KIYISINDA cok sevindim kartimin elinize ulasmasina, ben ozellikle adresimi vermemistim buralar cok uzak hem zahmet olmasin hemde gelirmi gelmezmi belli degil diye :)

    Nihan hic sorma, daha az bile sikayet ettim ;)
    Bakalim gorecegiz zamanla neler olur.

    Aslı kolay yahu kapi onune konmak, hele hele ozel sektordeysen :) Ama yinede bu susmak icin bir sebep degil tabii ki, eh bende susmadim.
    Tatil macerasini yazarim yakinda, hem yine zilyon tane fotograf cektim once onlari yuklemek lazim bloga, hemde biraz kendime geleyim yahu daha evdeki camasir yikama islemi bitmedi bile :D

    ReplyDelete
  10. Ella hayir olsun sonumuz :D
    Cicim sikayet etmeden once bakacaksin sensiz yapip yapamayacaklarina. Su durumda popolarini toplayan sen olduguna gore endisen olmasin atamazlar ;) Yoksa sikayet etmezsen daha da abartiyor bu insanlar, susmamak lazim.

    ReplyDelete
  11. Merhaba bende bloğunu iadeyi ziyaret edeyim dedim ve ilk bu yazını okudum...
    Son cümlenizi onaylıyorum,kesinlikle adalet vardır.
    Her ne kadar kendinize güvensenizde, işgarantiniz ne kadar sağlam olsada mutlaka bir B planınızda olsun derim:))

    ReplyDelete
  12. Özden bey hosgeldiniz, sansiniza pek renksiz bir yazi denk gelmis ilk olarak, neyse hep zirvalamiyorum arada renkli ve eglenceli yazilarda oluyor :)
    Bu arada B plani var, yoksa yapmam boyle cilginliklar emin olun :)

    ReplyDelete
  13. Telekinesis aman de hocam :) gelmem umarim :/

    ReplyDelete

Yorum birakan elleriniz dert gormesin ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails