Wednesday, May 19, 2010

Sazan yaz 1907'ye gönder, konfeti atıp sahaya insinler

Yine kosturmaca is guc derken yazamadim birkac gundur, ama ben kostururken hayat durdu mu? yok tabii ki durmadi... neler oldu neler... yazmam lazim paylasmam lazim, beni dinleyen varmi pek bilemiyorum ama en azindan yillar sonrasi icin bu anilari kayda almam lazim :)

Efendim baslik olarak kullandigim yaziyi bir blog da okudum cok hosuma gitti. Cok basarili degilmi ama? Yaratici insanlar var bu hayatta vesselam, ve hayalperest insanlar var (fenerliler gibi) ve calisip kazananlar var Bursalilar gibi :) Oldum olasi gicigimdir fenere orasi ayri konu - lutfen kimse alinmasin kirilmasin ne sevmek zorundayim nede alkislamak degilmi... Ancak gectigimiz gunlerde olanlari duyunca - fenerlilerin erken sampiyonluk sevincini ve kendilerinden o kadar emin oluslarini, daha sonra ayaklarinin nasil suya erdigini... Alin iste size sebep, neden gicigim fenere ve fenerlilere? Cunku adam gibi durmuyorlar, birine birseye bulasmadan rahat edemiyorlar efendim... Orada sampiyon olduk!! diye sevineceklerine ilk yaptiklari sey sahaya inip timsah yuruyusu yapmak ve Bursasporla dalga gecmek olmus. Ne geregi var kardesim adam gibi sevinsenize, neden hep isiniz gucunuz birileriyle ugrasmak!

Herneyse onemli olan Fenerin yaptiklari degil Bursasporun sampiyon olmasi. Bursaspor tarih yazdi! Iste budur... dort buyuklerin elinden kupayi soke soke alan Bursasporu cani gonulden kutluyorum, helal olsun size bileginizle yureginizle aldiniz... Biricik Bursam da yer yerinden oynuyormus gunlerdir, yer yesil gok beyazmis simdi orada, kolaymi sampiyonluk kupasini Ataturk stadinda gormek icin kac yillar bekledi Bursalilar. Cok isterdim orada olmayi, cok isterdim o cosku ve sevince katilip kutlamayi... Haberleri izliyorum, resimleri goruyorum internetten, kapali carsi, acik carsi her yer yesil beyaz :) Olsun varsin hemsehrilerim benim icin de kutlayin...

Bu arada blogumda futbolla ilgili bir yazi yazacagimi soylese biri inanmazdim, Bursaspor sen nelere kadirsin :)

Efendim bir onemli nokta daha. Tabi memleketten uzaklarda olunca eskiden onemsiz gelen seyler bile tatli gelmeye basliyor insana. Eskiden bayram seyran eziyetti ama simdi kiymete mi bindi ne?

Gencler ve daima genc kalanlar, hatta annem gibi her zaman 13,5 yasinda olanlar (neden 13 yada 14 degil hic kimse bilmiyor) hepinizin 19 Mayis genclik ve spor bayramimiz kutlu olsun... Ne Mutlu Turkum diyene.

Ne yazikki artik "genc" nesil olarak kutlayamiyoruz 19 Mayisi. Vaybe ben bile yaslanirmisim! halbuki kucukken hic buyumem gibi gelirdi bana :) Neyse biz de ruhumuz genc olanlar kontenjanindan kutluyoruz o zaman. Bu arada hepinize cok ozeniyorum cunku bugun is guc tatil size, bizse kuzu kuzu geldik yine is yerine, elin gavuru 19 Mayis mi bilir, tadini cikarin.
A.

4 comments:

  1. Benim gibi ofiste işe batmış bir halde çalışmakta olanlar da var, üzülme:).

    Ben aynı memlekette olmama rağmen o grubu kıskanır haldeyim bugün!

    ReplyDelete
  2. NzN valla ben biraz teselli buldum diyecegim ama ayip olacak :) ne diyeyim iyidir iyidir calismak iyidir :D

    ReplyDelete
  3. Hem zaten işleyen demir pas tutmuyor muydu ne?!

    ReplyDelete

Yorum birakan elleriniz dert gormesin ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails