Tuesday, June 22, 2010

Cok kafam bozuk cook

Bir gun de yok ki actigim gazetede kotu bir haber cikmasin...
Yazmayacagim dedim kendi kendime, kahpe o... cocuklarinin kallesce katlettigi fidanlari yazmayacagim. Herkes yaziyor ha bir eksik ha bir fazla, benim zavalli huzun dolu satirlarima gerek yok dedim, zaten actigimiz her sayfa carsaf carsaf bize hatirlatiyor dedim, tarihin kara sayfalarina coktan yazildi dedim, ben bloguma hep iyi guzel seyler yazayim dedim...

Ve hemen akabinde bana inat, suskunluguma inat bir diger haber cikiverdi karsima. Buyuk ustat Ilhan Selcuk vefat etmis... Basimiz sagolsun... dilerim ki onun cumhuriyet ve ozgurluk icin mucadelesi, onun inatciligi, onun tum engellemelere ragmen dogru bildigini soylemekten sasmayan "delikanli" durusu hic unutulmaz...
(oyle cengel cengel yurumeyle, millete hot zotle delikanli olunmuyor RTE, bak bu da sana kapak olsun)

Bugun keyfim yok iste, iyi guzel birseyler duymak istiyorum, gazeteleri acinca adam gibi birseyler okumak vay be benim ulkemde boyle seylerde olurmus deyip gururlanmak, mutlu olmak istiyorum.

Dip not: Gunumun icine ettin beni isiran hayvan. Ne oldugunu bilemiyorum once seni sivri sinek zannettim ama gorunen o ki degilsin, zira isirdigin yer kurabiye buyuklugune eristi ve inanilmaz aciyor :( Adi yaratik senide isiranlar olur insallah.

Dip not2:Zaten gecen yaz da tatilde kulagimi orumcek isirmisti, kulagim sisip kocaman bir et parcasina donuserek tatilin icine etmisti. Bre hayvanlar nedir bu benim sizden cektigim...

A.

7 comments:

  1. Ne yazık ki gündemden düşmeyen terör olayları hepimizin en çok da ocaklarına ateş düşenler hayatlarını altüst ediyor.
    Gün geçmiyor ki başka bir kötü haberle sarsılmayalım.Birlik ve beraberliğimizin artması dileğiyle..
    Sevgiler...
    dipnot:geçmiş olsun..:)

    ReplyDelete
  2. Emine cok haklisin, soyleyecek tek kelime yok Allah sabir versin demekten baska :(

    tesekkurler bu arada iyi dileklerine, umarim gecer.

    ReplyDelete
  3. Şu bildiğimiz hayvanlar sadece malum yerlerde insana sııntı oluyor..ama şu kurtulamadığımız hayvanlar süreli bir sıkıntı..işte gene kudurdular kuduzlar, birileri kuduzluğu artıran bir dokunuş yaptı belli.
    Kafayı yemek işten değil bir sürü sıkıntı içerisinde bu üzütülerle..içim acıyor ama yazılara dökmüyorum, çaresizlik çok fena canımı sıkıyor..bu kadarmı halledilemez hayvanlarmış bunlar ya.

    ReplyDelete
  4. bende yazmak istemedim ama dayanamadım yazdım içimde kabaran öfke yi ulusumuzun başı sağ olsun ruhları şad olsun
    çok geçmiş olsun çok ilginç beni sivrisinek ısırmazdı ama bilemediğim bir şeyler türedi galiba berbat bir şekilde ısırılan yer şişiyor ve uzun sürede geçmiyor..

    ReplyDelete
  5. O.K.A.- MAVİ TUTKU o hayvanlar oyle gorundukleri gibi degil aslinda, alti ustu hot dedinmi kacisacak bir avuc it! esas onlari destekleyen onlari kudurtan hayvanlardan bir kurtulabilsek o zaman sona erer caresizliklerimiz belkide.

    bilge insan yazmadan, konusmadan, isyan etmeden duramiyor degil mi.
    hayvanlarin da duzeni bozuldu herhalde tum dunyanin ki gibi, onlarda dogal olarak hincini bizden mi aliyor ne :) bendeki durum bu sefer inanilmaz kotu, hakikaten merak ediyorum ne isirdi diye :))

    ReplyDelete
  6. Sivrisinek ısırığına şeker ya da tuz sürmek iyi geliyor.Ya insan kalıbında gezen sivrisineklerin acısı neyle geçecek?

    ReplyDelete
  7. Sufi bende hep tukuruk surulur diye bilirim, hani panzehir manasinda :)ama nafile ilaclar bile kar etmedi sanirim sivrisinek degil baska bisey feci soktu beni :(

    neyse buna da sukur hic degilse benimkisi gececek cinsten, dedigin gibi ya gecmeyecek gibi olanlar :(

    ReplyDelete

Yorum birakan elleriniz dert gormesin ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails