Friday, June 4, 2010

Iyi sanslar melegime

Cuma yazisi derken ben hizimi alamadim benim yazilar birdi iki oldu :)
Eger sinava giren yakininiz varsa biliyorsunuzdur, malumunuz bu hafta sinav haftasi. Ve benim guzel gozlum, canim kardesimde hayatinin su ana kadarki en onemli ve stresli sinavina giriyor. Yakinda liseli olacak :) Aslinda bu sinavin ileride hayatinda ne kadar da onemsiz ve kucuk bir yer kaplayacagini bilmiyor henuz. Stres yapiyor uzuluyor, yasitlari gibi o da anlayamiyor henuz bu duzen denen dislinin neden onlari adam etmek yerine oguttugunu ve aslinda esas bunlardan saglam cikabilenlerin adam olabildigini gercekte.
Ogrenecek o da, bizler nasil ogrendiysek, digerleri nasil ogrendiyse...
Simdilik elden gelen birsey yok dua etmekten baska, cunku biliyorum ki kucuk kardes elinden geleni yapti. Ve umut ediyorum ki Allah emeklerinin karsiligini bosa cikarmasin. Sizlerde dua edin olur mu? Benim kardesim ve tum calisip emek sarfeden gencler icin.
Hersey gonlunce olsun kucuk kardes, senin yaninda olup elini tutmak isterdim sinava girene kadar. Yaninda olamadigim icin beni affet ama dualarim ve tum kalbim seninle olacak bunu biliyorsun.
Basarilar.

3 comments:

  1. aahh ahhh bizim minik yavru da geçen ay ygs ye girdi. bu ay da diğer ayağına girecek sınavın. bizde ki stres çok daha fazla hedef üniversite olunca...
    harika geçsin sınavı. önemli olan yapabileceğini yapmaktır...
    başarılar dilerim, dualarım hepsiyle birlikte.
    kocaman sevgiler küçük kardeşe.

    ReplyDelete
  2. Sagolasin guzel dileklerin icin NzN :)
    Umarim guzel gecer sinavlari da istediklerine kavusurlar.
    sevgiler

    ReplyDelete
  3. Küçük Kardeş:)June 6, 2010 at 4:55 PM

    Ayy ablam sağolun, NzN sende çok sağol sizin sayenizde sınavım çok güzel geçti,inşallah sonucuda daha güzel olacak...Teşekkürler tekrar :)

    ReplyDelete

Yorum birakan elleriniz dert gormesin ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails