Thursday, June 24, 2010

Sanatci adayinin ilk sergisi


Serginin davetiyesi daha yeni gecti elime, yine her zamanki uslubuyla sade ama kimbilir ne anlamlar yuklu icinde... Serginin adi "mış gibi" ve cok meraktayim neye atifta bulunuyor diye :) Ah kardesim orada olmak vardi simdi, sergine katilmak gule oynaya. Neyse uzmeyelim kendimizi simdi nede olsa cok sergilerin olacak daha katilacagimiz.

Bilirsiniz isim vermem hic, ama gorunen o ki isimsiz sanatci sanatcisiz sergi olmaz :) Zaten kendisi yazmis davetiyeye - tabii nerden bilsin benim kalkip davetiyeyi buraya koyacagimi - Emrah ile tanismamiz 10 yillik bir mazi, gercek kardesim degil ama sagolsun gercek kardesten farki yok :)

O, ben ve H. 7 uyurlarin 3lu versiyonuyduk, gunler geceler boyu bitmezdi muhabbetimiz, ust uste birkac filimden sersem olur gece yarilari cocuklarimizi nasil dunya vatandasi yapariz planlari yapardik, o bize annesinin bocegi kovalarken depar atip yarisi onde bitirme hikayesini anlatirken gozumuzden yas gelirdi, sabaha karsi anlamsiz "Karanlikta Dans" filmine aglayamadigim! icin beni kakilmistan beter ederdi :) Annesi ona kizdiginda hak verirsem eger "pazar gazetesi ve eki" olurduk hemen, benim yuzumden zorla on kere yuz kere bin kere "Gone with the Sin" dinlemek zorunda kaldi, tek sucu o CD ye sahip olmakti...
Birden ne anilar geciverdi gozumun onunden, ozlemisim anlasilan o ki.

Izmirliler size sesleniyorum kacirmayin bu sergiyi! Beni temsilen gidin kardesimin sergisine :) Valla kardesim diye demiyorum, gormeden eminim sergisinin cok guzel olacagina. Bak ileride unlu olacak aglasmayin sonradan firsatimiz vardi niye gitmedik diye.
Gidersiniz degil mi? gidersiniz gidersiniz bilirim ben sizi...
A.

2 comments:

  1. İstanbul'da olsaydı ya ben de giderdim :)

    ReplyDelete
  2. Lou uzulme sen unu arttikca Istanbula dogru acilir zaten ;)

    ReplyDelete

Yorum birakan elleriniz dert gormesin ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails